10 motive pentru care să participi la Vivertine Camp by Dr. Cezar

1. Îl vei cunoaște personal pe Dr. Cezar, dacă nu ai făcut-o deja

Este cardiologul nonconformist care pune pasiune și entuziasm în tot ce face și îi susține pe cei care vor să își îmbunătățească stilul și calitatea vieții.

2. Vei primi informații punctuale despre nutriție

Vei învăța cum să găsești echilibrul pentru a avea proporția optimă din nutrienții de care ai nevoie. Vei afla cum să diversifici vitaminele și sursele de hrană pentru a preveni carențele și care este rolul ficatului în eliminarea toxinelor.

3. Vei experimenta postul intermitent

Vei afla detalii despre numeroasele beneficii ale postului intermitent, metode de a-l pune în practică și soluții pentru a trece mai ușor peste perioadele mai dificile: senzația de foame, hipoglicemie, slăbiciune. 

4. Vei învăța cum să faci mișcare

Vei afla care sunt exercițiile potrivite și cum se efectuează corect, pentru a-ți atinge obiectivele eficient dar și în siguranță, evitând cele mai frecvente greșeli care pot cauza accidente, iar un antrenament de dimineață în natură în care să aplicăm ce am învățat ne va energiza pentru toată ziua!

5. Vei înțelege care sunt obstacolele din calea sănătății tale

Toxicitatea, deficitul, degenerarea și stresul sunt piedicile care te țin departe de o sănătate vibrantă. Vei învăța cum să le identifici și cum să le îndepărtezi din calea ta, sau cel puțin să diminuezi impactul lor. 

6. Vei afla cum funcționează organismul

Vei primi informații de bază despre fiziologia umană, pentru a-ți putea da seama din timp când ceva nu este în regulă și a acționa preventiv pentru a nu lăsa situațiile patologice să se agraveze. 

7. Te vei relaxa petrecând timp în natură

Dimineața vom face înviorarea admirând priveliștea muntelui, la prânz vom face drumeție în pădure cu mers conștient, seara vom medita împreună la foc de tabără și vom simți astfel cat de importantă este reconectarea cu natura. 

8. Vei învăța tehnici de relaxare precum vocaloterapia sau meditația cu boluri tibetane

Vei vedea cât de ușor este să te armonizezi și să îți echilibrezi stările emoționale și vei înțelege că diversificarea activităților ne aduce întotdeauna o stare de bine.

9. Vei dansa și te vei distra

Ne amintim să ne relaxăm și să reducem stresul din viața noastră, învățând câțiva pași de salsa și petrecând o seară frumoasă alături de oameni care împărtășesc aceleași valori.

10. Vei deveni un vector de sănătate pentru persoanele dragi

Pentru că vei cunoaște principiile de bază ale unui stil de viață sănătos, le vei putea transmite mai departe și persoanelor dragi ție: părinți, copii, rude și prieteni apropiați pentru a-i ajuta și pe ei să-și ia sănătatea în propriile mâini. 

Tu ce motive ai mai adăuga?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *